(English) (Català) Cicle de converses amb artisites

(English) (Català) Dijous 2 i divendres 3 de juliol de 19 h a 20.45 h. A l’Espai Balcó. Arts Santa Mònica, Barcelona.

Amb: Manel Gràvalos, David Juárez d’Straddle 3, Pau Faus, el dia 2; i Domènec, Job Ramos i Roc Parés el dia 3.
Taules moderades per Rafael Camps, codirector d’Ingràvid, Festival de Cultura Contemporània de l’Empordà.

Quan en la creació artística actual els productors se centren de manera expressa i conscient en els processos de producció, a vegades els resultats suren com un iceberg, que si bé poden funcionar perfectament com a peces cal dir que el que amaguen té un interès brutal, i fer-lo emergir de la mà dels seus artifexs és en part una oportunitat pel públic i en part una necessitat pels productors, en aquest Ingràvid.

Aquestes converses, informals però contundents, mostraran una cara no sempre visible del treball dels artistes i aproparan els processos de creació al públic assistent. Si tenim en compte que aquests treballs tenen com a coproductors, és a dir, com a protagonistes directes la pròpia ciutadania o qüestions o problemàtiques que l’afecten, ens atrevim a dir que qualsevol persona que vulgui assistir com a públic podrà trobar en aquestes “converses” quelcom que és del seu interès.

Comptarem amb la presència dels artistes Manel Gràvalos, David Juárez d’Straddle 3, Pau Faus, Domènec, Job Ramos i Roc Parés. Taules moderades per Rafael Camps, codirector d’Ingràvid, Festival de Cultura Contemporània de l’Empordà.